B92 anketa: Da li je "Balkanskim nagradama" mesto na sceni pozorišta?

Estradi nije mesto na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, tvrde glumci i traže od upravnika da otkaže gostoprimstvo manifestaciji "Balkanske nagrade". Znaju li glumci ko su dobitnici nagrada, da li im podjednako smetaju i zabavnjaci i narodnjaci?

Izvor: B92
Podeli
Foto: Valevenezia/depositphotos.com
Foto: Valevenezia/depositphotos.com

Film/TV

Nova operska scena u Beogradu: "Don Đovani" u Vuku

U želji da proširi i osnaži svoju programsku delatnost, uvođenjem novih oblika izvođačko-scenskih praksi, u UK "Vuk Stefanović Karadžić" u subotu, 23. februara svečano će biti otvorena nova operska scena u Beogradu izvođenjem opere "Don Đovani" sa specijalnim gostima iz Kine.

Aktuelno petak 22.02. 14:15 Komentara: 0

"Mešu Selimović" dele Alek Vukadinović i Milo Lompar

Nagrada "Meša Selimović", koju dodeljuje kompanija "Večernje novosti", pripala je za 2018. godinu ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije "U vatri se Bog odmara", u izdanju "Konrasa", i Milu Lomparu za studiju "Crnjanski - biografija jednog sećanja", u izdanju "Pravoslavne reči".

Aktuelno petak 22.02. 12:52 Komentara: 1

Italijanska izložba gostuje u Narodnom muzeju

Povodom 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Italije i Srbije, kao i 10 godina od uspostavljanja strateškog partnerstva između Rima i Beograda, 7. marta u Narodnom muzeju u Beogradu biće otvorena izložba "Berninijeva škola i rimski barok.

Aktuelno petak 22.02. 10:06 Komentara: 0
strana 1 od 33 idi na stranu