Novobeogradski sajam knjiga u maju

Treći Novobeogradski sajam knjiga, stripa i antikvarne knjige biće održan od 3. do 8. maja u Hali sportova.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2011.

13:53

Default images

Na ovogodišnjem sajmu knjiga, koji je posvećen stvaralaštvu pesnika Dragana Lukića, učestvovaće 60 domaćih i inostranih izdavača, među kojima su: "Laguna", "Dereta", "Geopoetika", "Mono & Manjana", "Narodna knjiga", "Kreativni centar", "Lom", "Evro-Đunti", "Čarobna knjiga", "Beogradska knjiga", "V.B.Z.", "Prometej" i drugi.

Najavljen je i edukativni prateći program koji obuhvata promocije knjiga, takmičenja u poznavanju domaće književnosti, radionice stripa, kao i poseban program za novobeogradske osnovce pod nazivom "Deca Novog Beograda Draganu Lukiću".

Ulaznice za Sajam koštaju 80 dinara, a posetioci će uz njih dobijati i katalog izdavača.

Organizator ovogodišnjeg sajma je Novobeogradska kulturna mreža, u partnerstvu s Udruženjem izdavača i knjižara Srbije i pod pokroviteljstvom Opštine Novi Beograd.

Otvaranje Sajma zakazano je za 3. maj u 18 časova, a tom prilikom posetiocima će se obratiti predstavnik Biblioteke grada Beograda Mirko Marković, pesnik Pero Zubac i predsednik Opštine Novi Beograd Nenad Milenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: