"A gde su Sloveni?": Objavljen trejler za pretpriču o Vičeru VIDEO

Juče je izašla najava za pretpriču ("prequel") o Vičeru pod nazivom "The Witcher: Blood Origin", mini-seriji u kojoj se govori o prvom Vičeru ikada, a prikazuje se na samom kraju poslednje epizode druge sezone.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 22.12.2021.

13:29

Foto: Profimedia

Emitovanje je planirano za 2022. godinu, iako tačan datum još nije poznat. Radnja je smeštena u vilenjačkom svetu 1200 godina pre radnje prve sezone. U seriji će se prikazati priča o stvaranju prvog prototipa Vičera i prezentovati ključni događaji koji su svet čudovišta, ljudi i vilenjaka spojili u jedno. Nakon što je izašla najava, na društvenim mrežama su se javili obožavaoci knjiga, video-igre i serije, koji su podeljenih mišljenja.

Onima koji su samo gledali seriju ne sviđa se što u najavi nisu prikazani Vičeri, iako po samoj radnji serije to nije ni moguće jer će se kroz radnju tek prikazati stvaranje prvog Vičera. Zameraju i to što nedostaje slovenskih likova koji se pojavljuju u originalu.

"Ovo izgleda zanimljivo"; "Priča o Vičeru bez Vičera, divno"; "Ne znam šta da mislim o ovome"; "Netfliks stvarno muze priču do maksimuma"; "Nadam se da je u prequelu iskorišćeno više originalnog materijala nego u ove dve sezone Vičera"; "Ovde mogu da budu kreativni. Nadam se da nisu upropastili priču"; "Ovo uopšte ne liči na Vičera"; "A gde su Sloveni?", neki su od komentara.

Podsetimo, druga sezona serije "The Witcher" od prošlog petka može da se gleda na Netfliksu, a nova sezona dobila je i bolje kritike od prethodne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: