Mila Kunis neprepoznatljiva u novoj drami VIDEO

Iako je publika poznaje prvenstveno iz humorističnih serija i romantičnih komedija, glumici Mili Kunis nisu strane ni "mračnije" uloge.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.03.2021.

09:40

Mila Kunis neprepoznatljiva u novoj drami VIDEO
Foto: Profimedia

Tako za svoj sledeći film, drami"Četiri dobra dana" ("Four good days"), Kunis tumači zavisnicu od heroina Moli, koja treba da prođe proces odvikavanja da bi primila lek koji joj je potreban.

Njenu majku glumi legendarna Glen Klouz, koja je nedavno za svoju ulogu u filmu "Hillbilly Elegy" nominovana i za Oskara i za Zlatnu malinu.

Ova drama prati težak put zavisnika heroina ka izlečenju, kao i neophodnosti podrške porodice. Po objavljenom trejleru vidimo da je majka Deb frustrirana što joj je ćerka zavisnica i da je način komunikacije sa njom grub, što dobro odražava nemoć kako osobe koja pati od ove bolesti, tako i najbližih članova porodice.

Film "Četiri dobra dana" bazirani su na istinitoj priči Ilaja Sasloua, dobitnika Pulicera, koji je ujedno i jedan od scenarista filma.

Ovaj film će se u bioskopima naći 30. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: