Prvi igrani film o pandemiji koronavirusa sa En Hatavej VIDEO

Glumica i oskarovka En Hatavej igraće glavnu ulogu u filmu "U lokdaunu" čija glavna tema je pandemija koronavirusa.

Kultura

Izvor: B92, Jutarnji.hr

Četvrtak, 04.02.2021.

15:31

Prvi igrani film o pandemiji koronavirusa sa En Hatavej VIDEO
Foto: Profimedia

Nakon raskida Linda (En Hatavej) i Pakston (Čuetel Edžiofor) nađu se na nesrećnom raskršću kada ih obavezan lokdaun u Londonu zbog koronavirusa primora da ostanu pod istim krovom.

Iako nove odgovornosti ostavljaju uspešnu direktorku marketinga Lindu razočaranom u korporativni svet, Pakston koji je kreativac sa kriminalnom prošlošču nalazi se na odsustvu.

Potpomognuti poezijom i velikim količinama vina, njihovi napori za miran suživot pomoći će im da ponovno otkriju kakvi su nekada bili i postanu opijeni neočekivanom prilikom za visokorizičnu krađu nakita.

Pametan, seksi i iznenađujući film "U lokdaunu" prati Lindu i Pakstona dok stavljaju na kocku svoje partnerstvo za priliku da sebi zauvek promene život.

"Bilo je to uzbudljivo iskustvo. Neki su ljudi u lokdaunu opet počeli da puše, neki su počeli da piju uz ručak, a mi smo samo skupili sva te osećanja i snimili film o tome," rekla je Hatavej ranije u šou "Late Night With Seth Meyers”, prenosi "The Hollywood Reporter".

Dodala je i da je snimanje ovog filma za nju imalo katarzičan efekat jer joj je lokdaun stvarno teško pao.

"Toliko je puta u prvim danima lokdauna trebalo svesno da se opustim, izbacim sve loše iz sebe, ali nisam htela da uplašim svoju decu, pa sam često vrištala u jastuk", rekla je glumica.

Uz En Hatavej i Čuetela Edžiofora, u filmu glume i Stefan Merčant, Mindi Kaling, Luci Bojnton, Dulé Hil, Džazmin Sajmon, Ben Stiler i Ben Kingsli. Režiju potpisuje Dag Liman, a scenario Stiven Najt. Producenti filma su P.J. van Sandvik, Alison Vinter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: