Kazniću ljude filmom koji je "namerno loš", osim ako ne osvojim Oskara

Dan nakon što je izgubio od Adama Drajvera na dodeli nagrada Gotam, Sendler se pojavio u radio-emisiji Šou Hauarda Sterna kako bi promovisao film Uncut Gems, triler koji su kritičari okarakterisali kao da je "zatvoren u probadajućem mozgu ludaka".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 04.12.2019.

10:54

Kazniću ljude filmom koji je
Foto: gettyimages/Theo Wargo

Sendler - čiju su karijeru okarakterisali ekstremni usponi i padovi u smislu kritičkog prijema - prikupio je burne kritike za svoj nastup kao zavisnik od kockanja u filmu, nateravši ga da odustane.

Glumac je dodao da bi bilo "smešno velika stvar" ako bi dobio nominaciju za Oskara, rekavši da će biti "tamo za pobedu".

Dodao je: "Ako ga ne dobijem, vratiću se i ponovo napraviti ono što je tako loše namerno samo da bih vam svima platio. Tako ih i dobijam."

Pored Sendlera, glavni kandidati za nominaciju za najboljeg glumca za Oskara su Hoakin Finiks za Džokera, Antonio Banderas za “Bol i slavu“, Robert de Niro za “Irca“ i Leonardo Dikaprio za “Bilo jednom u Holivudu“

"Uncut Gems" biće objavljen u odabranim bioskopima u Velikoj Britaniji i na Netfliksu u januaru 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: