Greška zbog koje je nastao haos u bioskopu: "Bilo je užasno"

Roditelji koji su doveli svoju decu na projekciju filma "Zec Petar" bili su zatečeni kada se na platnu prikazao trejler užasavajućeg horora "Hereditary".

Kultura

Izvor: B92

Subota, 28.04.2018.

22:35

Greška zbog koje je nastao haos u bioskopu:
Foto: Thinkstock

Australijski mediji navode da je do emitovanja trejera, što je izazvao paniku kod dece i njihovih roditelja, došlo slučajno.

Primetivši bes roditelja, zaposleni u bioskopu su prekinuli trejler ponudivši im u znak izvinjenja besplatne karte.

"Bilo je užasno“, rekao je jedan od prisutnih roditelja.

"Vrlo brzo smo shvatili da nije reč o dečjem filmu. Roditelji su vikali da se snimak zaustavi pokrivajuči oči i uši svojoj deci. Pojedini su odmah napistili bioskop vukući decu sa sobom“.

Nadležni istražuju kako je došlo do greške.

Inače, u pitanju je film koji je već nazvan najjezivijim do sada, proglašen je egzorcistom ove generacije i "najluđim hororom poslednjih godina".

Film do krajnjih granica dovodi pretpostavku da od svojih roditelja nasleđujemo neke loše navike. Toni Kolet glumi glavnu ulogu, ženu koja se bori s demonima svoje mlade porodice, stvarnim i metaforičkim, nakon smrti svoje majke Elen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: