Nastavci poznatih trilogija koji nikada nisu snimljeni

Predstavljamo listu popularnih zaboravljenih trilogija za koje su planirani treći nastavci, a koji nikada nisu snimljeni. Koji od njih biste najviše voleli da vidite?

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 18.04.2018.

20:55

Nastavci poznatih trilogija koji nikada nisu snimljeni
Foto: YouTube screenshot

Hellboy 3

Nakon dva izuzetno uspešna filma o demonu koji radi kao superheroj, ostalo je nejasno da li će "Helboj" spasti ili uništiti svet. Vest o snimanju rimejka filma srušila je nadu fanova u dolazak velikog finala na filmsko platno.

28 Months Later

Prvobitni film "28 dana kasnije" pružio je izuzetno realističan pogled na apokalipsu koja bi zaista mogla da se desi - masovna infekcija mutiranim virusom besnila. Uprkos glasinama da će publika dočekati i drugi deo poznatog filma, to se nije dogodilo.

Kill Bill 3

Reč je o filmu koji je bio predug, tako da je morao da bude podeljen na dva dela. Ipak, saradnja Ume Turman i Kventina Tarantina okončana je nakon što je režiser glavnu glumicu primoravao na opasne vratolomije koje su je skoro koštale života.

Escape from New York 3

Kurt Rasel je 1980. godine igrao Heroja Snejka Pliskena koji je, nakon Njujorka i Los Anđelesa, trebalo da napusti postapokaliptičnu Ameriku, a možda čak i samu Zemlju. Jedno vreme kružile su glasine da se sprema rimejk filma, ali za sada nema nikakvih konkretnih informacija o tome.

Titans 3

"Gnev titana" (2012) sa Semom Vortingtonom u glavnoj ulozi bio je rimejk "Sukoba titana" iz osamdesetih godina. Ali rimejk je toliko razočarao publiku i kritičare da se odustalo od trećeg filma.

Ghostbusters 3

Kultni klasik iz 1984. godine oživljen je u nastavku iz '89. koji publici nije bilo mnogo zanimljiv, i koji je imao loše specijalne efekte. Treći film nikada nije snimljen, a smrt glumca Harolda Ramisa okončala je bilo kakvu mogućnost za tako nešto. Koji nastavak poznatih filmova biste vi voleli da vidite?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: