Ser Ijan Makelen: Dosta mi je Gandalfa

Slavni glumac ser Ijan Makelen neće se vraćati u Srednju zemlju.

Kultura

Izvor: Independent

Subota, 28.11.2015.

15:26

Default images
Beta / John Salangsang/Invision/AP

Ipak, čovek kog je proslavila uloga Gandalfa uvek će se sećati te faze života s toplinom u srcu.

“Mislim da smo ostali bez materijala. Mislim da sam završio s Gandalfom. Iako mi je bilo divno na snimanju u Novom Zelandu, to traje već 15 godina”, rekao je on.

Čak i da je “zagrejaniji” da se vrati u ulogu, Piter Džekson se, barem ne u ovoj formi, neće snimati nove filmove po Tolkinovim knjigama. Naime, trilogija “Hobit”, dobila je vrlo “mlak” prijem publike i kritike.

Iako nije imao slične izjave za ulogu Magneta u “X-Men” franšizi, ne zna se da li će imati priliku da se vrati tom mutantu.

S druge strane, Makelen se posvetio drugim projektima. Već je igrao starog Šerloka u filmu “Mr. Holmes”, a uskoro će se pojaviti kao sat Kogsvort u adaptaciji “Lepotice i zveri”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: