Animanga vikend u DOB-u

Poslednjeg vikenda u martu biće organizovan zanimljiv program u DOB-u za sve ljubitelje japanskog stripa.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2010.

13:24

Default images

U saradnji sa Domom omladine Beograda, Društvo ljubitelja japanskog stripa, animacije i pop kulture „Sakurabana“ organizuju tri dana prikazivanja nekoliko premijernih ostvarenja o japanskoj kulturi.

Petak 26. mart, 20h, Sala na I spratu
„AMV8“, koji se ne preporučuje mlađima od 18 godina, je projekat sastavljen od isečaka anime serija.

Subota, 27. mart, 20h, Sala na I spratu
„Goemon“, projekcija igranog filma. Godine 1582. Japan je prvi put ujedinjen pod jednim vođom. Vojskovođa Oda Nobunaga se godinama borio za ujedinjenje zemlje, ali ga je ubio Akeči Micuhide, njegova desna ruka, pre nego što je uspeo da dostigne taj cilj. U glavnom gradu ujedinjenog Japana, Kjotou, Goemon Išikava krade od bogatih i deli siromašnima.

Nedelja, 28. mart, 20h, Sala Amerikana
„FMA Conqueror of Shamballa“ predstavlja nastavak serije "Čelični Alhemičar. Ed, i dalje zarobljen u stvarnosti živi sa svojim ocem. Igrom slučaja nailazi na tajno društvo koje pokušava da otvori portal ka kraljevstvu Šambale, koja je zapravo njegov rodni svet.

Posle filma, oko 22h, sledi žurka na kojoj će se puštati najpopularnije japanske numere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: