Umetnost je pobedila: Ponovo redovi ispred JDP-a

Nakon što je Jugoslovensko dramsko pozorište ponudilo karte za predstave na sceni „Ljuba Tadić“ tokom januara za samo 100 i 200 dinara, jutros se formirao red, a blagajne će danas, sutra i prekosutra bez prekida raditi od 10 do 20 časova.

Izvor: B92

Petak, 22.12.2017.

10:25

Umetnost je pobedila: Ponovo redovi ispred JDP-a
foto: B92

Prodaja ulaznica počela je jutros u 10 časova, a prolaznici kažu da je red počeo da se formira i dva sata pred početak prodaje ulaznica.

Inače, JDP u godini u kojoj obeležava sedamdesetogodišnjicu postojanja, organizuje akciju "Popust na umetnost" u saradnji sa Rajfajzen (Raiffeisen) bankom.

Tokom akcije prazničnog popusta neće biti moguće rezervacije ulaznica telefonom ili putem interneta, kao ni posebnih popusta na grupne posete.

Akcija je prvi put, sa velikim uspehom i odjekom u javnosti, organizovana pre dve godine kada je prodaja karata oborila rekord i kada smo pokazali da visoka umetnost može da bude masovna.
foto: B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: