Mozzart objavio kvote: Sara Jo ide na Evroviziju?

Da li je vreme da Srbija ponovo zablista na takmičenju za "Pesmu Evrovizije"? Sudeći po rekordnom broju prijava, ali i kvalitetu samih kandidata, rekli bismo da jeste.

Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Srbija će novog predstavnika i pesmu za Torino birati na festivalu „Pesma za Evroviziju 22“, kroz dva polufinala 3. i 4. marta, i veliko finale - 5. marta. Većinu pesama su mnogi od vas već imali prilike da čuju, a ukoliko verujete u nečiju pobedu sada imate priliku da na tome i zaradite. Kompanija Mozzart pruža mogućnost da okušate sreću igrajući na svoje favorite na festivalu „Beovizija“.

Sudeći po proceni Mozzartovih iskusnih bukmejkera, koji su i do sada davali najtačnije prognoze za mnoge događaje ovog tipa, najveće šanse da predstavljaju Srbiju na takmičenju za pesmu Evrovizije koje se održava u maju u Torinu, imaju dve mlade izvođačice - Sara Jo i Zorja. Sarina pesma "Muškarčina" se već uveliko zavrtela i zauzima visoko mesto u Jutjub trendingu, a kvota na nju je 1,55. Možete da zaradite više nego duplo ukoliko verujete u Zorjinu pobedu koja već ima preko milion pregleda na Jutjubu. Bilo bi neozbiljno u startu otpisati pevača kao što je Aca Lukas, a njegova pobeda bi vam utrostručila ulog. Iz drugog plana, sa kvotom 5,00, vreba devojka koja niže hitove poslednjih godina. U pitanju je Angelina, koja će pokušati da sa pesmom "Origami" dođe do Torina.

Pored njih, u ponudi se nalaze i imena poput Tijane Dapčević, Baneta MVP, Ane Stanić, Marije Mikić, Dušana Svilara, ali i mnogih drugih koji čekaju svoju šansu. Vi ne morate da čekate, vaša šansa je tu, jer kvote u Mozzartu za pobednika Beovizije idu do neverovatnih 200.