Muzika

Ti – Život u dvoje

Posle fascinantnog EP-a “Koliko dana” i avanturističkog debi albuma “Vidimo se”, koji je brojne muzičke ideje pokušao da pretvori u homogenu dugosvirajuću celinu, beogradski tandem Ti predstavlja novi album – “Život u dvoje“.

Muzika nedelja 3.05. 12:52 Komentara: 3

Vasil i Bojan Z: Šta se zapravo desilo?!

Duboko sam uveren da će svima koji su u nedelju uveče bili na Kolarcu biti potreban još koji dan da smire disanje, da popusti slatki bol u mišićima smejavcima, pre nego što „hladne glave“ budu mogli da i razmisle šta se pred njima zapravo desilo.

Muzika utorak 3.02. 09:18 Komentara: 12

Yo La Tengo: 30 godina entuzijazma

Sredinom ove godine američki bend Yo La Tengo proslavio je tačno tri decenije postojanja. U tom periodu postali su sinonim za "indie rock" muziku, koja se u vreme kada su počinjali nije tako ni zvala (alternativni rok beše nekad). Do sada su objavili 13 studijskih albuma, a poslednji “Fade” u januaru 2013. godine.

Muzika četvrtak 6.11. 10:10 Komentara: 4

Paolo Frezu: Džez je sloboda

Jedan od najpoznatijih trubača na svetu Paolo Frezu, koga još nazivaju i "evropski Čet Bejker", priča o svom dugovečnom kvintetu sa kojim će posetiti ovogodišnji Beogradski džez festival i o tome kako nastaju njegove čuvene balade.

Muzika petak 24.10. 10:21 Komentara: 2
strana 1 od 17 idi na stranu