Utorak, 27.06.2017.

15:56

Hearthstone Lifecoach Summer Mansion (1-2. jul)

Iako je već duže vreme van profesionalne Hearthstone scene, popularni nemački strimer, i sada možemo već reći Gwent igrač, Adrijan “Lifecoach” Koj (Adrian Koy), će ponovo ugostiti poznate Hearthstone igrače u svojoj kući u Beču, gde će organizovati Hearthstone turnir pod imenom “Lifecoach’s Summer Mansion”.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Hearthstone Lifecoach Summer Mansion (1-2. jul)

Turnir je invitacionog tipa, pozvano je 16 popularnih Hearthstone igrača podeljenih u 4 grupe, koje možete videti na dnu vesti. Igraće se Standard set karata i bo7 partije u Conquest formatu, sa zanimljivim “samobanovanjem”, odnosno igrači ne banuju protivniku špil, već sebi jedan na osnovu procene koji im najmanje odgovara za taj duel.

Turnir se odigrava ovog vikenda, 1. i 2. jula, a možete ga pratiti uživo svakim danom sa početkom od 10:30 na Twitch kanalu www.twitch.tv/lifecoach1981 gde će vam domaćini biti Lifecoach i SuperJJ.

Nagradni fond turnira je 9000 dolara, koje je obezbedio sponzor Amazon Coins, plus dodatni bonus koji se bude prikupio preko Matcherino.com

Izvor: Klan RUR
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: