Sreda, 03.08.2016.

07:57

AMSS upozorava: Na svim putevima pojačan saobraćaj

Na svim važnijim putnim pravcima u zemlji saobraćaj će biti pojačan, posebno na koridoru 10 i na putevima ka Crnoj Gori, saopštio je AMSS.

Izvor: Beta

AMSS upozorava: Na svim putevima pojačan saobraćaj
Tanjug

Prema podacima Uprave Granične policije, na terminalima za putnička vozila nema zadržavanja dužih od 30 minuta, osim na prelazu Batrovci ka Hrvatskoj i Horgoš ka Mađarskoj, gde se na ulazu u Srbiju čeka od 30 do 60 minuta.

Do 15. avgusta, od 07.00 do 17.00 časova, saobraćaj će zbog radova biti obustavljen u Ulicama Karađorđevoj i Živojina Mišića u Kosjeriću i biće preusmeravan na druge gradske ulice.

Saobraćaj će do 31. avgusta biti obustavljen i na raskrsnici Salakovac, zbog radova na izgradnji kružnog toka.

U toku su radovi na popravci kolovoza i sanaciji klizišta na deonici Dubnica - Bobovo, gde se vozila preusmeravaju na slobodnu kolovoznu traku.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji dogodilo se 118 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe poginule, a 49 povređeno.

U Beogradu se u utorak dogodilo 58 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 10 ljudi povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: