Nedelja, 25.02.2024.

08:13

Hitna pomoć: Dva muškarca ubodena nožem, tokom noći 109 intervencija

Dvojica muškaraca izbodena su noćas u Beogradu, u razmaku od minut, na dve različite lokacije, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Izvor: Tanjug

Hitna pomoć: Dva muškarca ubodena nožem, tokom noći 109 intervencija
Ilustracija: Shutterstock/OgnjenO

Prvi muškarac uboden je nožem u 0.54 na Terazijama, u blizini hotela Moskva, i on je usled teških povreda prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Drugi muškarac uboden je u 0.55 sati na uglu Dobračine i Dunavske ulice, i on je takođe prebačen na reanimaciju, dodali su iz Hitne.

Saobraćajnih udesa koje bi zahtevale intervenciju medicinskih timova nije bilo, a bilo je mnogo poziva zbog alkoholisanih osoba.

Od 109 intervencija, koliko je zabeleženo jutros do šest sati, na javnom mestu su bile 34.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: