Vučić razotkrio hrvatskog ministra: Jak odgovor predsednika Srbije

Predednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je jakim rečima hrvatskom ministru Gordanu Grliću Radmanu.

Izvor: B92

Subota, 24.02.2024.

22:10

Vučić razotkrio hrvatskog ministra: Jak odgovor predsednika Srbije
Photo: Milos Tesic/ATAImages

Vučić je objasnio da ministar vređa srpski narod.

"Hrvatski ministar ne samo da se brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije. Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i wartburg, možda i Fića, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se za Grlić-Radmana ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno.", rekao je Vučić.

Podsetimo, hrvatski ministar je izjavio:

"Što se tiče Srbije, jedno su građani, a drugo je Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na kojem će stolicu sedeti, neudobno je sedeti na dve stolice. On ne bi trebao imati veliku dilemu. Vučić može biti trabant i satelit Rusije, ali neće se dopustiti uticaj Rusa ili drugi maligni uticaji koji bi narušili stabilnost Zapadnog Balkana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

20 h

Podeli: