"Kovačević zloupotrebio nasilje na KiM zarad promocije"

Siniša Кovačević je jedna od udarnih pesnica propalog diletanta i ljubimca prištinskih separatista Vuka Jeremića na tajkunskim medijima.

Izvor: Novosti
Podeli
Photo: A.K./ATAImages
Photo: A.K./ATAImages

On je na "nasilje na Кosovu i Metohiji, reagovao tako što je optužio, naravno, Aleksandra Vučića, navela je u svom saopštenju Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, a prenose Novosti.

"Pojava koja toliko prezire Svetog Savu da ga u svojim delima predstavlja kao manijaka, rugajući se najstrašnije Srbima, našem identitetu i blateći našu crkvu, ne bira sredstva u svom pohodu na vlast!

Ovaj vajni dramaturg više od svake umetnosti voli novac, a o tome koliko mu je istinski stalo do naše južne srpske pokrajine dokazao je tokom posebne sednice u Narodnoj skupštini kada je ponovio isti govor, od reči do reči, kao onaj iz 2013. godine!

Od Jeremićevih muljatora - sve same reciklaže!

Prosto bi bilo novo svetsko čudo da je uputio neku reč istine o činjenju i nečinjenju Aljbina Кurtija!

Treba od šefića, kog je uzgred, u fazi kada je preletao iz jedne partije u drugu nazivao najpogrdnijim imenima, da zasluži pohvalu!

Treba šefić da zasluži novu naslovnu stranu u albanskim medijima!

Baš je njegov šefić najsramnije trgovao našom zemljom i jedan je od najzaslužnijih za situaciju u kojoj se Srbija danas nalazi: od postavljanja sramnog pitanja pred Međunarodnim sudom pravde, prebacivanja pregovora iz UN na prostor EU, pa sve do samoproglašenja tzv. Nezavisnosti Кosova.

Šta reći za pojavu za koju se ne zna da li više laže ili bazdi, ne zna se da li postoji iko ko više zagađuje našu umetnost, nad čijim se rečima i delima zgražavaju svi, kome je fetiš objavljivanje nagih ženskih fotografija, a koji je generator nasilja i uradio je, zajedno sa svojom lopovskom bulumentom, ono što niko do sada nije - zloupotrebio iskrenu emociju naroda zarad lične promocije!

Svako o sebi sve najbolje kaže! Svojim rečima, i delima! A narod donosi odluku!", navodi ona u saopštenju i dodaje:

"Zato Aleksandar Vučić ima plebiscitarnu podršku građana Srbije, a Siniša i njegov šefić bi da pod tepih gurnu i svoje reči i svoja dela! Ali, narod pamti, ne dozvoljava i nikada neće dozvoliti ovakvim štetočinama da nam Srbiju ponovo unize i unište!", zaključuje Đurić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 102 idi na stranu