Oglasio se MUP: Budite uvereni...

Beograd -- MUP saopštio, povodom tuče koja se sinoć dogodila navodno između navijača Partizana i Crvene zvezde, da radi na rasvetljavanju svih okolnosti.

Izvor: B92
Podeli

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, povodom tuče više osoba koja se sinoć dogodila u Gandijevoj ulici u Novom Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju okolnosti ovog događaja”, stoji u saopštenju.

“Na prostoru Novog Beograda u Gandijevoj ulici nešto pre ponoći, prijavljena je tuča više lica. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere. Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku“, rekao je Ivan Cvijović, pomoćnik načelnika PU za grad Beograd.

- Užasna tuča navijača na Novom Beogradu, povređena i deca VIDEO

On je dodao da je o događaju odmah obavešteno Više javno tužilaštvo i u saradnji sa njim se preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti.

Cvijović je takođe rekao da je istraga u toku i da su u pitanju mlađa lica, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila.

“Budite uvereni da će Policijska uprava za grad Beograd i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u rasvetljavanju ovog događaja“, naveo je Cvijović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 55 idi na stranu