Spasioci na nogama: Potraga za detetom i dalje traje. Obaveštena i Hrvatska

Potraga za trinaestogodišnjim N. V. iz Herceg Novog, koji je nestao sa šetališta Pet Danica, gde ga je talas povukao u more, nastavljena je danas, prenosi RTCG.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.01.2023.

07:55

Spasioci na nogama: Potraga za detetom i dalje traje. Obaveštena i Hrvatska
Foto: Shutterstock/PippW/Ilustracija

Osim u moru, ronioci i spasioci dete traže i na kopnu.

Načelnik Centra bezbednosti Herceg Novi, Predrag Žižić, izjavio je za TVCG da je o događaju upoznata i Uprava policije Hrvatske, u slučaju da se telo dečaka pojavi u vodama susedne države.

"Građani se uključuju oprezno i preporučio bih da se ne uključuju samostalno, već da o svim aktivnostima obaveste nadležni", rekao je Žižić.

Zbog jakog vetra juče nije mogao da uzleti helikopter Vojske Crne Gore, a iz istog razloga bila je nemoguća pretraga iz vazduha dronovima.

Trinaestogodišnjak je preksinoć nestao oko 22 sata, kada ga je talas povukao u more.

Prema nezvaničnim informacijama iz Odeljenja bezbednosti Herceg Novi, dva dečaka sišla su sa šetališta da se fotografišu, nakon čega je talas povukao jednog od njih, prenosi RTCG

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: