Nehamer i Orban u Beogradu; Vučić objavio fotografije; Mali dočekao Kancelara Austrije FOTO

Austrijskog kancelar Karl Nehamer i mađarski premijer Viktor Orban doputovali su u Beograd na trilatetaralni samit Mađarske, Austrije i Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 16.11.2022.

14:12

Nehamer i Orban u Beogradu; Vučić objavio fotografije; Mali dočekao Kancelara Austrije FOTO
Foto: Printskrin/buducnostsrbijeav

Sastanak njih trojiceje u toku.

Nakon sastanka će biti održana zajednička konferencija za medije Vučića, Orbana i Nehamera koja će, kako je najavljeno, početi u 16 sati.

Predsednik Vučić poželeo je dobrodošlicu predsedniku Vlade Mađarske Viktoru Orbanu i saveznom kancelaru Republike Austrije Karlu Nehameru.

"Dobro nam došli, dragi prijatelji @orbanviktor @karl.nehammer", napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Siniša Mali dočekao kancelara Austrije

Ministar finansija dočekao je Karla Nehamera na aerodromu Nikola Tesla.

"Danas sam na aerodromu “Nikola Tesla” dočekao austrijskog kancelara Karla Nehamera @karl.nehammer koji boravi u Beogradu povodom trilateralnog samita Srbije, Austrije i Madjarske, na kome je domaćin predsednik Srbije Aleksandar Vučić", napisao je Mali na svom Instgram profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

15 h

Podeli: