Bačene dve bombe na kuću policajca u Podgorici; Ubijen napadač

Jedan od osumnjičenih napadača na policajca Eća Mervana ubijen je u sukobu sa policijom, a drugi napadač je uhapšen, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: Tanjug
Podeli
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

"Prilikom rasvetljavanja događaja u kojem su jutros u dvorište porodične kuće koju koristi policijski službenik, bačene dve eksplozivne naprave od kojih je jedna aktivirana, policija je identifikovala dva osumnjičena lica F.K. i R.A", navode u saopštenju.

Kako navode, prilikom hapšenja, u razmeni vatre sa policijom ubijen je F.K. "Prilikom hapšenja u naselju Konik, F.K. je otvorilo vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su policijski službenici upotrebili vatreno oružje usled čije upotrebe je F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje lekarske pomoći. On je usled zadobijenih povreda preminuo", ističu iz policije. Drugi napadač, R.A. je uhapšen i priveden u službene prostorije. "Uviđajne radnje u saradnji sa nadležnim tužilaštvom su u toku, a o dalje preduzetim aktivnostima javnost će biti blagovremeno obaveštena", navode iz policije. Iz policije navode da je jedna bomba eksplodirala, a druga ne, te da je napravljena manja materijalna šteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 110 idi na stranu