Italija: Pronađeno sedam tela iz srušenog helikoptera; Rekreativac slučajno ugledao olupinu VIDEO

Spasioci su danas locirali tela sedam osoba, uključujući četiri turska i dva libanska biznismena, kada se njihov helikopter srušio u Italiji tokom oluje.

Izvor: B92

Subota, 11.06.2022.

15:48

Italija: Pronađeno sedam tela iz srušenog helikoptera; Rekreativac slučajno ugledao olupinu VIDEO
EPA/EFE/ELISABETTA BARACCHI

Pukovnik Alfonso Cipriano, koji se nalazi na čelu jedinice za koordinaciju spašavanja koja je vodila potragu od četvrtka, rekao je da su spasioci dovedeni do mesta nesreće nakon što je jedan muškarac, trčeći u planini prijavio da je video nešto za šta je mislio da je deo oštećenog helikoptera tokom boravka na Mount Kusni, preneo je AP.

Iz vazduha je potvrdjeno da je to mesto nesreće, da bi potom spasilačke ekipe pronašle prvo pet, a zatim i druga dva tela, rekao je Cipriano.

Helikopter je poleteo u četvrtak iz mesta Luka u Toskani i išao je ka severnom gradu Trevizu kada je nestao sa radara, nakon što je naišao na loše meteo uslove iznad brdovitog, šumskog područja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: