Novi peh Džoa Bajdena; potpredsednik, prva dama; "Ko je onda on bio?" VIDEO

Predsednik Sjedinjenih američkih država Džo Bajden nazvao je Mišel Obamu potpredsednicom.

Izvor: B92

Nedelja, 03.04.2022.

11:56

Novi peh Džoa Bajdena; potpredsednik, prva dama;
AP Photo/Carolyn Kaster

Šef Bele kuće je ovo rekao tokom javnog govora na ceremoniji puštanja u rad nove nuklearne podmornice.

Bajden je tokom govora počeo da govori reči zahvalnosti svojoj supruzi Džil. "Ponosan sam na rad za pomoć veteranima koji je započela sa Mišel Obamom kada je bila njen potpredsednik i nastavlja se do danas", rekao je Bajden. Očigledno je da je 79-godišnji američki predsednik trebalo da nazove suprugu bivšeg predsednika Baraka Obame Mišel bivšom prvom damom, ali ne i potpredsednicom. Uostalom, i sam Bajden je u to vreme bio potpredsednik Sjedinjenih Država. Korisnici interneta počeli su da se šale na ovu temu nakon još jednog neuspeha američkog lidera. "Pa. Pa, ko je on onda bio? Barakova žena?" pitali su korisnici. Važno je napomenuti da je tokom iste ceremonije otvaranja nuklearne podmornice, Bajden zaspao uspravno stojeći tokom vojnog pozdrava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: