Austrijski političar podržao Đokovića FOTO

Predsednik Slobodarske partije Austrije (FPO), Herbert Kikl podržao je javno Novaka Ðokovića u borbi koju on trenutno vodi u Australiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.01.2022.

21:37

Austrijski političar podržao Đokovića FOTO
EPA-EFE/DANIEL NOVOTNY

"Prava borbena priroda", napisao je Kikl na svom Fejsbuk nalogu iznad slike Novaka Ðokovića i na taj način podržao srpskog tenisera i njegovu odluku da uloži žalbu na raniju odluku australijskih vlasti da ga deportuju iz te zemlje, čime bi mu bilo onemogućeno učešće na Australijan openu.

Inače, Herbert Kikl je i ranije javno na svom Facebook nalogu podržavao Novaka Ðokovića:

"Po četvrti put, teniska zvezda Novak Đoković je izabran za "Evropskog sportistu godine". Čestitam! Veliki sportista koji se ne savija i iznosi svoje mišljenje jasno. Takve ličnosti su potrebne", napisao je Kikl 26.decembra 2021. i još tada dao podršku najboljem svetskom teniseru.

Herbert Kikl je na čelo Slobodarske partije Austrije (FPO) došao sredinom 2021., a na toj poziciji nasledio je svog predhodnika Norberta Hofera. Slobodarska partija Austrije (FPO) je poznata kao stranka koja je naklonjena Srpkinjama i Srbima koji žive u ovoj zemlji i glavnom gradu Beču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: