Donacija vode Jazak zdravstvenim ustanovama u Srbiji

Izvor: B92
Podeli
Foto: NIS
Foto: NIS

Svesna značaja pružanja podrške u nastavku borbe protiv pandemije izazvane koronavirusom, kao i brige o zdravlju zajednice, kompanija NIS donirala je pijaću vodu "Jazak“ zdravstvenim ustanovama širom Srbije.

Više od 111 hiljada litara pijaće vode u vrednosti od sedam miliona dinara, NIS je donirao Univerzitetskom kliničkom centru Srbije za potrebe Kovid bolnice u Batajnici, Kliničkom centru Vojvodine, Univerzitetskom kliničkom centru Niš i pripadajućoj Kovid bolnici u Kruševcu, kao i medicinskom osoblju kovid odeljenja KBC "Bežanijska kosa“. Pored ustanova specijalizovanih za lečenje pacijenata obolelih od Kovid 19, kompanija je donirala pijaću vodu i pacijentima koji se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Podršku zdravstvenim ustanovama u Srbiji kompanija NIS posvećeno sprovodi od 2009. godine, od kada je kroz različite donatorske aktivnosti u unapređenje uslova rada zdravstvenog sistema uložila više od 215 miliona dinara.

NIS je tokom 2020. godine uputio donacije od oko 60 hiljada litara pijaće vode "Jazak“ različitim zdravstvenim ustanovama u zemlji, dok je usled nastavka borbe sa epidemijom, u ovoj godini udvostručio količine i ukupno donirao više od 122 hiljade litara vode.

Foto: NIS
Foto: NIS

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 179 idi na stranu