Novine: "Kurti došao u Brisel da razori dijalog"; "Snimcima užasa sami sebe terete"

Sutrašnje novine uglavnom pišu o pregovorima u Briselu i provokacijama Aljbina Kurtija, ali i o novim saznanjima o zločinima ekipe Veljka Belivuka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.07.2021.

21:18

Novine:

"Politika" piše o tome kako je Aljbin Kurti došao u Brisel sa ciljem da minira dijalog, ali i o Lukašenkovoj osveti Evropskoj uniji.

"Večernje novosti" pišu takođe o sabotaži prištinskog tima na pregovorima u Briselu i o snimcima užasa koje je počinila ekipa Veljka Belivuka.
"Blic" je naslovnu stranu posvetio hapšenju čoveka koji je pregazio oca i dva sina na pešačkom prelazu, a potom pobegao.
"Kurir" piše o snimcima zločina koje je počinio Veljko Belivuk i njegova ekipa, ali i o napetoj atmosferi na pregovorima u Briselu.
"Alo" isto piše o provokacijama Aljbina Kurtija tokom susreta delegacija u Briselu i o tome da je Grčka na pragu priznanja tzv. Kosova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: