Srušila se škola, pet poginulih, devet ranjenih FOTO

Zgrada škole u belgijskom gradu Antverpenu srušila se tokom građevinskih radova, a u nesreći je poginulo petoro i povređeno devetoro ljudi.

Izvor: B92

Nedelja, 20.06.2021.

12:47

Srušila se škola, pet poginulih, devet ranjenih FOTO

Nakon kolapsa građevine, na lice mesta su izašli vatrogasci i policija sa specijalno treniranim psima, koji su tragali za preživelima i izvlačili ih iz ruševina, prenosi AP.

Od devetoro povređenih troje je na intenzivnoj nezi, petoro je hospitalizovano, a jedna osoba je nakon pregleda puštena kući, saopšteno je iz vatrogasne jedinice.

Danas su na mestu nesreći bili belgijski kralj Filip i premijer Belgije Aleksander de Kro. Mediji su preneli da je među radnicima angažovanim na radovima u školi bilo i stranih državljana iz Portugalije, Rumunije i Ukrajine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: