Nova eksplozija u fabrici "Sloboda" u Čačku VIDEO

Snažne eksplozije u noći između četvrtka i petka u fabrici „Sloboda“ u Čačku uznemirile su građane, a situacija se još nije normalizovala.

Izvor: B92, Prva

Ponedeljak, 07.06.2021.

06:53

Nova eksplozija u fabrici
Foto: Printscreen/TV Prva

Kako javlja reporter TV Prva sa lica mesta, ispred fabrike se nalazi policija i zabranjen je ulazak u krug „Slobode“.

Prema nezvaničnim saznanjima, noćas je došlo do još jedne jače eksplozije kao i požar, a jutros je mogao da se primeti dim iznad kruga fabrike.

Radnici su ranije bili pozvani da se od jutros vrate na radna mesta, ali ih je novinarka TV Prva zatekla ispred pogona i policija im nije dozvolila da uđu.
Požar su prethodnih dana gasili helikopteri Vojske Srbije i uspeli su da ga lokalizuju, ali se nenadano desila još jedna eksplozija.

Kompanija Sloboda oglasila se u petak povodom eksplozije i navela da će biti formirana komisija koja bi trebalo da istraži incident.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: