Incident prilikom iseljavanja iz stana, penzionisani pukovnik pokušao da se ubije VIDEO

Iiz stana na Novom Beogradu iseljavaju penzionisanog pukovnika.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2021.

16:05

Incident prilikom iseljavanja iz stana, penzionisani pukovnik pokušao da se ubije VIDEO
Foto: shutterstock/ ToskanaINC

Tokom iseljavanja nastao je incident kada je penzionisani pukovnik pokušao da se ubije, pokušavši da se obesi o omču koju je okačio na terasi.

Na snimku na društvenim mrežama vidi se kordon policije na ulazu u samu zgradu.

Nije poznato šta se dešava u zgradi, ali je poznato da je pukovnik odbijao da napusti stan.

Nešto posle 16 h on je napustio stan u pratnji lekara i policije, a odvezen je ambulantnim kolima.

Mediji su preneli da je u pitanju penzionisani pukovnik Gojko Lalović koji, prema saopštenju Ministarstva odbrane bespravno koristi dva stana u Beogradu koji su vlasništvo Ministarstva odbrane, i to: garsonjeru u Pohorskoj ulici i troiposoban stan u Vespučijevoj ulici. Svi postupci koje je imenovani vodio su pravnosnažno okončani, i on nije u sporu sa Ministarstvom odbrane, već sa nadležnim sudom, koji je doneo presudu.

"Na osnovu te presude u obavezi je da navedene stanove vrati Ministarstvu odbrane, što uporno odbija i dalje ih bespravno koristi. Bespravnim korišćenjem oba stana Ministarstvu odbrane je učinjena šteta, zbog čega su nadležne službe protiv imenovanog pokrenule postupak za nadoknadu štete", saopštili su ranije iz tog ministarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: