Novine: "Stidela sam se zato što me je zlostavljao"; "Bajdena čuva 25.000 vojnika"

Dnevna štampa u Srbiji piše o optužbama protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića za silovanje, zbog čega ga je do sada optužilo osam bivših učenica.

Izvor: B92
Podeli

"Politika" naslovnu stranu posvećuje upravo temi zlostavljanja "Zašto žrtve silovanja godinama ćute", a donosi i intervju sa predsednikom Nove srpske demokratije Andrijom Mandićem "Da je živ mitropolit Amfilohije, mnogo toga bi bilo drugačije".

"Blic" u novom broju donosi novo svedočenje žrtve Miroslava Aleksića, glumice Ive Ilinčić "Stidela sam se zato što me je zlostavljao", kao i tome da je Milutin Jeličić Jutka izbegao odlazak na služenje kazne zbog zlostavljanja "Poslednji pokušaj Jutke da izbegne zatvor".

O još devojaka koje su u međuvremenu policiji prijavili zlostavljanje od strane Aleksića, "Večernje novosti" pišu "Reditelja prijavile za osam silovanja", a donose i intervju sa predsednikom opštine Čajetina Milanom Stamatovićem "Zorana 'rušila' gondolu".

"Kurir" piše o svedočenjima roditelja čija su deca išla u školu glume Miroslava Aleksića "Mikine zapovesti", a prenosi i izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić "Molim prosvetare da ih se što više prijavi za vakcinaciju".

O saradnji Srbije i Severne Makedonije u vreme pandemije list "Alo" piše "Srbija dala Makedoncima 8.000 vakcina", a o dešavanjima u Vašingtonu uoči inauguracije Džozefa Bajdena piše "Bajdena čuva 25.000 vojnika".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 231 idi na stranu