Episkop Atanasije negativan na koronavirus: Otpušten sa bolničkog lečenja

Posle negativnog testa na kovid 19, Njegovo Preosveštenstvo Episkop mileševski g. Atanasije sa bolničkog lečenja iz KBC Dr Dragiša Mišović u Beogradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.11.2020.

12:32

Episkop Atanasije negativan na koronavirus: Otpušten sa bolničkog lečenja
Foto: RINA

Episkop je otpušten sa bolničkog lečenja 17. novembra 2020. godine, a tamo je bio od 8. novembra.

"Episkop Atanasije izražava svoju zahvalnost najpre Gospodu Bogu, Istinitom Lekaru duša i tela naših, a zatim i celokupnom zdravstvenom sistemu Države Srbije, zdravstvenim ustanovama u Prijepolju, Užicu, pomenutom KBC dr Dragiša Mišović, kao i svima drugima koji su bili uključeni u borbu protiv zlog virusa na njihovoj hrišćanskoj brizi, staranju i molitvi, što je rezultiralo njegovom bržem oporavku", napisano je u saopštenju Eparhije Mileševske u kom se takođe dodaje:

"Vladika se moli Bogu za sve obolele od nove zarazne bolesti, da ih Gospod ubrzo podigne sa bolesničke postelje, kao i za sve one koji se staraju o obolelima, da im Gospod podari snage i kreposti u njihovom uzvišenom delu služenja drugima na slavu Božju i radost celokupne zajednice kojoj pripadaju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

18 h

Podeli: