"Kako sam rešio one što se biju 400 godina, one iz Srbije i Kosova" VIDEO

Donald Tramp, predsednik SAD, sinoć je u Nebraski održao predizborni skup, na kome se tokom svog govora ponovo pohvalio sporazumom potpisanim u Vašingtonu.

Izvor: Sputnjik

Sreda, 28.10.2020.

11:36

Tanjug/P Photo/Evan Vucci

Reč je o sporazumu koji je potpisan u septembru između tzv. Kosova i Srbije.

Tom prilikom Tramp je rekao da je prekinuto 400 godina ubijanja, piše Gazeta ekspres.

"Da li znate da sam nominovan za tri Nobelove nagrade za mir, možete li da verujete? A za različite regione, poput Kosova i Srbije, pravimo sporazume, znate, trgovinske sporazume. Rekao sam: Čekaj malo, zar se oni uvek ne bore jedni s drugima? Da. Mnogo decenija. Kako znaš? Rekao sam: Znam, oni se stalno međusobno tuku", rekao je Tramp, a objavio portparol Bele kuće.

Poručio je da “neće raditi nikakav posao s njima - voleli oni naš posao ili ne - nećemo raditi nijedan posao, a da oni ne pristanu da prestanu da se ubijaju i znate šta, trajalo je oko 20 minuta“, rekao je američki predsednik.

"Oni se bore 40 godina. Mislim da se bore već 400 godina, želite li da znate, ali oni se već dugo bore. Želeli su da se dogovore. Odjednom, pre dva meseca, bili su u Ovalnom kabinetu, grlili se i ljubili, bilo je lako", rekao je na kraju Tramp, prenosi Sputnjik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: