"Tražimo od MUP-a da objavi imena huligana, ako ne..."

LSV zatražila je danas od MUP-a da u najkraćem roku objavi imena huligana koji su, tokom protesta, kamenovali Gradsku kuću u Novom Sadu.

Izvor: B92

Petak, 10.07.2020.

10:11

Tanjug, Jaroslav Pap

"Smatramo da, ako se to ne učini, policija mora da pruži odgovor zašto je to tako. Jasno je da ako nadležni to ne znaju, onda su nesposobni, a sa druge strane ako znaju, a o tome ćute, onda su saučesnici", saopštila je LSV.

LSV zahteva i da javnost bude upoznata sa imenima svih huligana koji su uništavali imovinu i napadali druge gradjane prilikom protesta u Beogradu.

"Na kraju, zahtevamo da policija saopšti imena policajaca koji su učestvovali u prebijanja gradjana Beograda. Svi oni koji su kršili propise moraju odgovarati", naveli su iz LSV.

Ocenili su da će se, ako nadležni o ovome budu ćutali, stvoriti preduslovi za dalje komplikovanje ionako veoma teške situacije u našem društvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: