Napadnut vozač gsp-a: Nije hteo da pusti putnika bez maske u vozilo VIDEO

Vozač autobusa gradskog prevoza u Beogradu na liniji 707 napadnut je danas oko 15 časova, u Zemun jer nije hteo da pusti putnika u vozilo bez maske.

Izvor: Novosti
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/ tupungato
Ilustracija: Depositphotos/ tupungato

Incident se dogodio kod Saobraćajne škole, na autobuskoj stanici Zemun - Gornji grad, kada je jedan građanin hteo, bez zaštite, da uđe u vozilo. Kada mu to šofer nije dozvolio primenio je silu, povredio čoveka i oštetio vozilo, pišu "Novosti".

Događaj nam je opisala Beograđanka, očevidac, koja je snimila deo incidenta.

"Vozač je otvorio prvo prednja vrata kako bi desetak ljudi ušlo, a zatim ostala vrata da bi putnici koji žele mogli da izađu. To je iskoristio jedan muškarac bez maske i ušao - opisuje vidno uznemirena žena. - Vozač je ustao sa svog mesta i krenuo ka sredini autobusa. Obratio se putniku bez zaštite rečima "Pa daj čoveče nemoj mi praviti budalom, je l' treba otkaz da dobijem"?

Prema rečima naše sagovornice, muškarac je izašao iz vozila i krenuo da vređa, psuje, šutira autobus i torbom koju je nosio udara autobus. Na to je vozač došao do prednjih vrata i rekao mu da ne lomi i ne šutira. Čuvši te reči muškarac kao da je podivljao, počeo je kroz otvorena prednja vrata da šutira i udara vozača, prenose "Novosti".

"U jednom momentu je stvarno izgledalo da će se opasno potući, starija gospođa je prva prišla i počela da brani vozača. Prišla sam i ja, dok je ovaj divljao kao mahnit, okrenula sam mu leđa nadavši se da ipak neće smeti da me udari s leđa. Tu se on zaustavio, a onda se začula lomnjava. Odvalio je retrovizor meni iznad glave i pobega".

Vozač se, prema njenim rečima tresao, pozvao je policiju.

"Pitala sam ga da li je dobro, a on je rekao putnicima da izađu iz autobusa, jer je oštećen. Dok smo mi nastavili dalje, neko je prokomentarisao "evo je policija, i to marica, ali džaba kad je ovaj pobegao" - rekla je žena.

strana 1 od 225 idi na stranu