Tragedija na istoku Rusije, stradalo četvoro ljudi

Najmanje tri osobe su poginule kada se manja letilica srušila tokom trenažnog leta, u blizini jednog sela u Habarovskoj Pokrajini

Izvor: B92

Subota, 18.04.2020.

09:36

Tragedija na istoku Rusije, stradalo četvoro ljudi
Foto: Getty Bruce Bennett

Nesreća se dogodila na krajnjem istoku Rusije, prenosi danas TAS S pozivajući se na neimenovani izvor iz službi za vanredne situacije.

Kao mogući uzroci pada manjeg aviona pominju se greška pilota ili tehnički kvar, navodi agencija pozivajući se na navode policije.

TAS S je prvobitno preneo da su tri osobe poginule prilikom pada aviona, a sada dodaje da je iz lokalne uprave rečeno da je u ruševinama pronađeno i telo četvrte osobe.

"Telo četvrte osobe je pronađeno ispod ruševina aviona. Radi se na utvrđivanju identiteta tih osoba", saopštila je lokalna uprava.

Letilica se suršila tokom trenažnog leta, u blizini jednog sela u Habarovskoj Pokrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: