"Uništio si mi život": Devojka se suočila sa svojim mučiteljem VIDEO

Bila je oteta i prodata sa 14 godina kao seksualna robinja. Konačno je dobila priliku da se suoči sa svojim otmičarem, pripadnikom Islamske države.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Screenshot/Twitter/Yazidi
Foto: Screenshot/Twitter/Yazidi

Emotivni trenutak u kom se slomila Ashvak Hadži Hamid postao je viralan.

Stojeći pred svojim zlostavljačem tražila je odgovore, dok je zarobljeni militant stajao pognute glave, odbijajući da pogleda svoju žrtvu u oči tokom susreta.

"Zašto si mi to učinio?", pitala je ona u video-snimku koji je snimila iračka TV, zahtevajući od svog zlostavljača da podigne glavu i da se suoči s njom.

"Uništio si mi život. Sve si mi uzeo. Sve o čemu sam sanjala", rekla je vidno potresena.

Pre ovog susreta, Hamid je hrabro ispričala kako je bila među 300-400 devojčica i žena iz plemena Jazidi koje su bile prodate kao robinje nakon što su hiljade muškaraca ubili teroristi Islamske države na planini Sindžar 2014. godine.

Hamid se prisetila kako ju je militant zvani Abu Hamam kupio na pijaci robova u Mosulu u Iraku. Kao robinja znala je da bude silovana i pretučena i nekoliko puta u toku jednog dana.

"Sada znaš šta je mučenje, šta je usamljenost. Da imaš bilo kakav osećaj, ne bi me silovao kada sam imala 14 godina. Imala sam godina koliko i tvoj sin, tvoja ćerka", nastavila je, pre nego što se konačno onesvestila i srušila na zemlju ispred svog mučitelja vezanog lisicama.

Hamid je pobegla u Nemačku 2015. godine i počela je da gradi novi život. Međutim, bila je primorana da se ponovo suoči sa svojom traumom kada je naletela na Hamama u jednoj ulici u Štutgartu.

strana 1 od 467 idi na stranu