Haos na fakultetu u Nišu: Tuča studenata zbog devojke, jedan izboden, povređena i devojka VIDEO

Student (19) iz Niša zadobio je dve ubodne rane u glavu pošto ga je oštrim predmetom ubo kolega sa fakulteta, takođe devetnaestogodišnjak.

Izvor: B92

Petak, 29.11.2019.

11:20

Haos na fakultetu u Nišu: Tuča studenata zbog devojke, jedan izboden, povređena i devojka VIDEO

Kako javlja agencija Beta, koja se poziva na Policijsku upravu u Nišu i niški Klinički centar, sukob dvojice mladića dogodio se na Elektronskom fakultetu u Nišu, danas oko 10.15 časova.

U Kliničkom centru su saopštili da je mladić u svesnom stanju i sa stabilnim životnim funkcijama primljen u Urgentni centar i da je hirurški zbrinut.

Kako navodi policija, napadač je uhapšen i u toku je uvidjaj o tom nemilom događaju.

Prema nezvaničnim informacijama, studenti su se sukobili zbog devojke, koja je prilikom napada lakše povređena, ali ne nožem, već nekim tupim predmetom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: