"Ponovo nam upućene najmonstruoznije pretnje smrću"

Igor Jurić, predsednik Fondacije Tijana Jurić, objavio je na Tviteru da su upućivane pretnje smrću njemu i njegovoj porodici i da su počinioci uhapšeni.

Izvor: B92

Sreda, 23.10.2019.

09:18

B92, arhiva

On je naveo da nije prvi out da dobija pretnje i zahvalio se MUP i ministru policije Nebojši Stefanoviću.

"Drugi put u kratkom periodu da se meni i mojoj porodici upućuju najmonstruoznije pretnje smrću. Čovek koji je pretio mojoj ćerki je uhapšen danas. Hvala MUP i Nebojša Stefanović", napisao je Jurić.

Jurić je nakon što je njegova čerka Tijana Jurić ubijena je u noći između 25. i 26. jula 2014. godine, osnovao fondaciju čiji je jedan od ciljeva bio da se za ubice i silovatelje dece uvede kazna doživotnog zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: