"Vlast Zorana Zaeva mora da ode"

Najveća opoziciona partija u S., VMRO-DPMNE, saopštila da su izborni rezultati u prvom krugu predsedničkih izbora pokazali da vlast mora da ode.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.04.2019.

12:21

Ilustracija: Getty Images

"Zoran Zaev i Stevo Pendarovski zajedno s njihovim partnerima DUI osvojili su samo 42,84 odsto glasova građana Republike Makedonije", navodi se u partijskom saopštenju.

Podseća se, takođe, su kandidat VMRO-DPMNE i kandidat albanskih opozicionih partija Alijansa za Albance i BESA Bljerim Reka osvojili preko 53 odsto glasova građana.

"To je najbolji dokaz da građani osećaju da država ide nazad. Idemo na dole i na ekonomskom i na demokratskom planu. Idemo na dole i kada je reč o korupciji, zdravstvenom sistemu, obrazovanja i bezbednosti“, ističu iz VMRO-DPMNE.

Oni takođe podsečaju da u državi i dalje ne postoji prosečna plata od 500 evra, da ne postoji plata od 1.600 evra za lektare, da nemaju obećanih 600 kilometara autoputa, ali kako navode, 2zato imaju kriminal, korupciju, nepotizam".

"Republika Makedonija tone. Zajedno sa Stevom Pendarovskim još više će potonuti. Zato je potrebno da gradjane masovno izadju i podrže Gordanu Siljanovsku Davkovu, kako bi se došlo do prava i pravde", zaključuje se u saopštenju VMRO-DPMNE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: