"Malčanski berberin" ujedno osuđen i pušten iz pritvora

Viši sud u Beogradu osudio je na pet meseci zatvora Ninoslava Jovanovića (47), poznatog kao "Malčanski berberin" zbog uznemiravanja žena putem društvenih mreža.

Izvor: B92

Sreda, 20.03.2019.

14:36

Foto: Thinkstock

On je odmah pušten iz pritvora, koji mu je uračunat u zatvorsku kaznu, jer je u pritvoru proveo pet meseci i nekoliko dana.

Na ovu prvosteneu presudu i tužilaštvo i odbrana imaju pravo žalbe.

Jovanović je bio uhapšen sredinom oktobra pod sumnjom da je preko mesindžer aplikacije slao poruke većem broju ženskih osoba. Porukama ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu, preneli su tada mediji.

On se tereti za krivična dela iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehnickim sredstvima za izvrsenje krivicnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, kao i više krivićnih dela proganjanje.

Nakon hapšenja osumnjičenog, direktor policije Vladimir Rebić je preneo da je reč o muškarcu koji je u januaru izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog silovanja. Bio je osuđen na 12 godina zatvora jer je jednu 12-godišnju devojčicu ošišao i silovao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: