Noć u Beogradu: Udesi, ranjavanje nožem i samoubistvo

U saobraćajnim nesrećama u Beogradu tokom noći troje ljudi je povređeno, mladić (19) je ranjen nožem, a jedna žena je nastradala nakon što je skočila sa terase.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.12.2018.

07:27

Noć u Beogradu: Udesi, ranjavanje nožem i samoubistvo
Screenshot

Iz Hitne pomoći agenciji Beta je rečeno da je mladić uboden nožem sinoć oko 21.30 u Zaplanjskoj ulici zbog čega je nakon ukazane pomoći prevezen na Vojno-medicinsku akademiju. Oko 22.30 lekarska ekipa konstatovala smrt žene koje je skočila sa terase u Novoj Višnjici.

Muškarac je oko 21.20 teško povređen pri padu sa motora u Ulici Radoslava Grujića nakon čega je prevezen na reanimaciju na VMA.

Jedna osoba lakše je povređena u saobraćajnoj nezgodi oko 21.30 na raskrsnici ulica Beogradske i Sretena Vukosavljevića, a muškarac (33) je povređen u udesu oko 21.00 u Ulici Vojvode Micka.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 107 puta, od čega su 22 intervencije bile na javnom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: