Mediji: Posle utakmice bušene gume; MUP: Nema prijava

Mediji prenose da je sinoć, nakon utakmice Crvena zvezda - PSŽ došlo do bušenja guma na više vozila. MUP nije dobio prijavu.

Izvor: B92

Sreda, 12.12.2018.

13:43

Mediji: Posle utakmice bušene gume; MUP: Nema prijava
Foto: B92

Kako je prenela agencija Beta, nepoznati počinioci izbušili su gume na velikom broju vozila tokom sinoćne utakmice Lige šampiona u Beogradu. Jedan od očevidaca toj agenciji je ispričao da je posle utakmice na parkingu kod stadiona Partizana veliki broj ljudi menjao točkove na automobilima, po kiši i u blatu.

Na velikom broju vozila bila izbušena po jedna guma, rekao je on.

"Gume su gotovo po pravilu bile izbušene na automobilima registarskih oznaka izvan Beograda. Jedan čovek je prokomentarisao: ‘Tako vam i treba kada parkirate na parkingu gde se parkiramo samo mi Beograđani'", ispričao je očevidac Miloš iz Novog Sada.

Biro za saradnju sa medijima Ministarstva unutrašnjih poslova je agenciji Beta saopštio da policija do sada nije dobila nikakve prijave građana povodom ovog slučaja.

Radio-televizija Srbije javila je danas da je na nekoliko desetina automobila sa registarskim tablicama iz unutrašnjosti zemlje i Republike Srpske i da je sinoć posle 23 časa oko Humske i drugih oklonih ulica viđeno nekoliko kampiona za šlepovanje vozila i ekipa mobilnih vulkanizera

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: