Vučić: Izjavljujem saučešće porodicama, to je život...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće porodicama nastradalih radnika, koji su poginuli na gradilištu "Beograd na vodi".

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Pročitajte još:

Radnici poginuli na gradilištu "Beograda na vodi" VIDEO

Brnabićeva: Saučešće porodicama, strankama apel

"Belgrejd voterfront" objavio saopštenje povodom tragedije

MUP za B92 o tragediji na gradilištu "Beograda na vodi"

Radnici su pali sa 22. sprata objekta u izgradnji pod nazivom “Park vju", a istragom, koja sledi, biće utvrđen uzrok tragedije.

"Kao predsednik izajavljujem saučešće porodicama stradalih radnika. To su bili vredni i odgovorni ljudi. Ne znam šta tome imate da dodate.To je život, stvari koje se dešavaju. Ukoliko postoji bilo kakva odgovornost, nadležni će to ispitati. Ovi drugi koji misle da izvuku koristi iz tragedije, ne mogu da im na ovom mestu pridajem pažnju”, kazao je Vučić.

Naveo je i da u se u Srbiji na opasnim poslovima, poput građevine, dešava proporcionalno mnogo manje nesreća i da je njemu važno da li je država u takvim slučajevima uradila sve što je mogla.

"U SAD na svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora. Do sada je poginulo sedam radnika na (hidroelektrani) Đerdapu. Meni je važno da li je država uradila sve, da li je radnik prijavljen, da li je ta kompanija uradila sve što treba", kazao je Vučić.

Politika

strana 1 od 172 idi na stranu