POKS: Jedini izlaz za Mehu Omerovića je ostavka

POKS ocenio da je jedino rešenje za poslanika Socijaldemokratske partije Srbije Meha Omerovića da zbog hapšenja na nemačkom aerodromu podnese ostavku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.06.2018.

11:08

POKS: Jedini izlaz za Mehu Omerovića je ostavka
Screenshot/TV Prva

Pokret obnove kraljevine Srbije je u saopštenju pozdravio izjavu lidera SPDS Rasima Ljajića da traži "izlaz iz situacije sa Omerovićem", do koje je došlo zbog njegovog hapšenja zbog navodne kradje kozmetike u fri šopu na aerodromu u Nemačkoj.

"Postoji izlaz iz Skupštine Srbije koji mogu pokazati Mehi Omeroviću ako ne ume sam da ga pronađe, a usput i pisarnicu gde bi predao svoju ostavku. Duboko sam uveren da je to jedini izlaz iz situacije u kojoj je ovaj poslanik osramotio čitavu državu. Ako potpredsednik Vlade Srbije i lider njegove stranke isto misli, ima još neke nade za Srbiju. Nadam se da izlaz neće biti pronadjen u mestu ambasadora ili nešto slično, što je često u praksi bio izlaz raznih vlasti do sada", izjavio je potpredsednik POKS Vojislav Mihailović.

Ta stranka je pozvala državne organe na ozbiljnost i da tim primerom jasno pokažu gradjanima da se takvi i slični slučajevi neće tolerisati, odnosno da je moralno i krivično kažnjavanje političara normalna i poželjna pojava u slučajevima kao što je taj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: