Prvi zvanični kandidat za predsednika DS je Gordana Čomić

Kandidatkinja za predsednicu DS Gordana Čomić i njen tim prvi su zvanični kandidati na izborima za organe stranke koji će se održati 2. juna ove godine.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

13:59

Prvi zvanični kandidat za predsednika DS je Gordana Čomić

Kandidaturu Gordane Čomić za predsednicu DS do sada je zvanično podržalo preko 30 opštinskih i gradskih odbora Demokratske stranke, čime je ispunila uslov za kandidaturu.

Članovi njenog tima takođe su dobili podršku dovoljnog broja odbora Demokratske stranke za potpredsednička mesta – Nataša Vučković, Miroslav Vasin, Sreto Malinović, Radoslav Milojičić i Tijana Blagojević.

Na izbornoj skupštini Demokratske stranke, koja je zakazana za 2. jun 2018. godine, biće izabrani novi predsednik, potpredsednici, predsednik Političkog saveta, članovi stalnog sastava Glavnog odbora, kao i članovi Statutarne komisije i Nadzornog odbora DS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: