POKS: Država da ispita imovinu "starleta"

Pokret obnove Kraljevine Srbije se oglasio saopštenjem u kom javno traži od države Srbije da ispita imovinu “starleta“.

Izvor: B92

Petak, 16.03.2018.

13:55

POKS: Država da ispita imovinu

Kako se navodi, povod za saopštenje je informacija koju su pojedini mediji preneli, da je jedna “estradna ličnost“ kupila stan koji je u gotovini platila 250.000 evra.

U saopštenju se dodaje da smo “svedoci ovakvih vesti gotovo svakodnevno, vesti u kojima se devojke koje nazivaju starletama hvale skupim automobilima, putovanjima, stanovima", kao i da "u medijima gledamo fotografije polu-golih devojaka, koje javno na društvenim mrežama postavljaju slike bahate i prebrze vožnje, stavljajući do znanja da su iznad zakona".

“Kakvo je stanje u društvu poslednjih više od pola veka, otkad je ukinuta Kraljevina Srbija i Jugoslavija, najbolje se vidi u ovakvim primerima, da "starleta" može da plati u kešu 250 hiljada evra za stan, a npr. profesor univerziteta mora da uzme kredit da bi nekako rešio stambeno pitanje. Da zlo bude veće, profesori, lekari, privatni preduzetnici, uredno plaćaju porez državi, a starlete ne. Zahtevaću da se ispita poreklo imovine ove i svih drugih "starleta", za čije zanimanje ni ne znamo šta zapravo predstavlja, i kao i da li plaćaju porez kao što to rade i svi drugi građani“, izjavio je potpredsednik POKS Vladimir Jelić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: