BG: Policija uhapsila petoricu napadača, ali i "žrtvu"

Policija u Beogradu uhapsila pet osoba zbog sumnje da su izvršili prinudu nad B.P. iz Beograda koji je takođe uhapšen, ali zbog krađe.

Izvor: B92

Sreda, 31.01.2018.

14:12

BG: Policija uhapsila petoricu napadača, ali i

Kako je navedeno u saopštenju MUP-a, uhapšeni su Z.J. (54), D.J. (29), S.B. (41), D.R. (31) i S.B. (32) zbog sumnje da su došli do stana u kome B.P. (35) živi sa porodicom, fizički ga napali, zadali mu više udaraca po glavi i telu, zahtevajući da im vrati "audi A6" koji je, kako se sumnja, ukrao 18. januara, a koji je u vlasništvu Z.J.

Posle toga ubacili su ga u vozilo i odvezli do Avale, gde ih je policija sve uhapsila, dodaje se u saopštenju.

B.P. je uhapšen zbog sumnje da je ukrao automobila "audi A6" i da je izvršio više krađa i zloupotreba platnih kartica tako što je u naseljima Altina i Borča neprimećeno ulazio u kuće odakle je krao novac i druge dragocenosti, kao i ključeve od automobila, navodi se u saopštenju.

Potom je, kako se sumnja, ukradenim ključevima automobile odvozio i prodavao ih.

Sumnja se i da je sa platnih kartica ukradenih u kućama, uz pomoć PIN kodova, koje je pronalazio u novčanicima, podizao novac sa bankomata i koristio ga za lične potrebe.

Osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

16 h

Podeli: