Vučić o incidentu u Sonti: Izmislili međunacionalni napad

Predsednik Srbije odgovarajući na pitanja novinara izjavio da su prema informacijama koje on poseduje, mladići iz Sonte izmislili međunacionalni incident.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.12.2017.

12:30

Vučić o incidentu u Sonti: Izmislili međunacionalni napad
Tanjug, arhiva

Podsetimo, tokom proteklog vikenda pojavila se vest da su trojica mladića hrvatske nacionalnosti pretučena u vojvođanskom mestu Sonta. Hrvatski premijer je danas izjavio da je ta zemlja Srbiji uputila protestnu notu, a nakon toga stigla je vest da je ambasadorka Srbije u Hrvatskoj odbila da je primi.

Upitan da prokomentariše incident iz Sonte, Vučić je, nakon otvaranja fabrike u Lebanu, rekao da su mladići iz Sonte izmislili međunarodni karakter celog incidenta. "Šta da radimo, to im je kad ne znaju šta da rade. Kažu nešto protiv Srba i to se neće promeniti", izjavio je Vučić.

Policija je ranije saopštila da incident nema međunacionalni karakter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

20 h

Podeli: