Barselona: Ubijen muškarac, automobilom udario policajce

Katalonska policija saopštila je da je i ubila jednog muškarca koji je svojim automobilom udario dvojicu policajaca na jednoj blokadi puta u Barseloni.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.08.2017.

22:10

Barselona: Ubijen muškarac, automobilom udario policajce
Tanjug/AP Photo/Giannis Papanikos

Policija je zatim saopštila da ovaj slučaj veze sa današnjim terorističkim napadom kombijem na pešake u centru Barselone.

Lokalni mediji izvestili su da je beli automobil marke ford fokus udario policajce, a da je zatim zaustavljen tri kilometra dalje kada je policija i otvorila vatru i ubila jednu osobu.

U napadu kombijem na pešake u istorijskom centru Barselone, u ulici La Rambla, prema poslednjem bilansu regionalnih vlasti poginulo je 12, a povređeno više od 80 ljudi.

Posle napada policija je uhapsila dve osobe, izjavio je predsednik katalonske vlade Karles Pućdemon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: